Medencetisztítás és vegyszeres vízkezelés

Különbözõ lehetõségek közül válogathat, hogy medencéje mindig tiszta, baktérium és algamentes legyen. A hagyományos klórtartalmú vegyszerektől a korszerű, alternatív, klórmentes, oxigén aktivizáló tablettákig, mindennel rendelkezésükre állunk.

Minden medencetulajdonos, tiszta vizet szeretne a medencéjében. Ehhez bizonyos anyagok rendszeres használata elkerülhetetlen. A hobby-pool rendszer által forgalmazott vegyszerek közül néhányat tudunk ajánlani.

Klórmentes anyagokkal, oxigénnel történõ vegykezelés: Egy újabb módszer az ön medencéjének oxigéntablettával történõ vegykezelése. Oxigént aktíváló tablettákat adunk az ön medencéjének vízéhez.Ez a kombináció egyben fertõtleníti a vizet, egyben pedig hatásos az algák kialakulása ellen is. Csak abban az esetben lehetséges, ha odafigyelünk a pH értékre: a pH-értéknek 7, 2-7, 4 között kell lenni.

Medencetisztítás: A fél-automata berendezéstõl fogva a teljesen automatizált rendszerek segítségével biztosítjuk, hogy könnyen tisztán tudja tartani medencéjét. A hobby-pool összes medencéhez a legmegfelelõbb variációt tudjuk ajánlani. A bogárkiszedõ hálótól egészen a tísztitõ kefékig mindent megtalál nálunk.