Lefedések

Lefedések

Még akkor is tudja élvezni medencéjét, mikor nem süt a nap, vagy esik az esõ. Ezt a mi kiváló minõségű fedési rendszereink biztosítják.

Cabrio Dom:
Néhány mozdulattal átváltoztathatja a nyitott, földre épített, vagy földbehelyezett medencéjét fedett medencévé. Egyedül és néhány mozdulattal fel lehet nyitni a tetõt, vagy lezárni. Cipzáras bejáratnál ki lehet nyitni és a tetõ levétele nélkül is lehet fürödni a medencében. Félig is ki lehet takarni, így nem nagy a hőveszteség. Ezzel a tetõvel ki lehet bõvíteni a fürdési szezont, kora áprilistól késõ szeptemberig. Köralakú medencéknél max. 6 méteres medencét tud lefedni, ovális medencénél pedig 7×3, 5 méteres medencéig használható.

Policarbonát + aluminium:
Medencefedési rendszer segítségével kiváló minõségű fedési változatokat tudunk Önnek ajánlani. Laposabb, vagy magasabb szerkezetek közül válogathat.

Safe Top biztonsági és téli lefedés:
Ezt a lefedést nyáron akkor célszerű használni amikor a családban kis gyermekek vannak, mert a cipp-zárral és lakattal lezárt medencébe nem tudnak beleesni. Télen a téliesítést követõen használhatjuk téli takarásként. A takarófólia hóteher mellett akár 100 kg súlyú embert is meg tud tartani.