Acélfalu medencék

Különféle formájú (kör, ovál, stb.), és méretű, kiváló minõségű acélfalból és fóliából készülnek ( német gyártmány). Mindenféle kertben díszként hatnak.

Hobby-pool kör alakú medence:

Amennyiben otthon szeretné nyári szabadságát tölteni egy medence közelében, a mi acélfalú medencéink minden kertben kényelmesen elférnek. Medencéink 2 – 6 méteres átmérõig készülnek. Vízmélységük 120 – 150 cm között változik. Nem kötelezõ földbe süllyeszteni a medencéket, természetesen be lehet süllyeszteni részben vagy egészben. A különbözõ vastagságú, kiváló minõségű (Németországból származó) fóliák 6 –10 éves garanciát biztosítanak ügyfeleink részére. Az acélfal mindkét oldalon és a szűrõ helyén is galvanizált.
A medence építését két ütemben kell végezni. Elõször az alaplemezt kell elkészíteni, majd az oldalfalat. A két betonozási ütem közti munkahézagba vízre duzzadó tömítõ szalagot kell elhelyezni.

Hobby-pool ovál alakú medence: Szeretne a hõségben hazamenni, és testét hűsíteni? Ezt megteheti közepes méretű medencéink (5,25×3,20 m-tõl 11×5 m-ig) segítségével. Az elegáns forma, kedvezõ ár – érték aránnyal párosul.